Viime viikkoina en ole kauheasti ehtinyt värkkäillä mitään kun ensin oli koulukiireitä ja sitten äiti ja sisko olivat luonani syysloman vietossa. Ideoita putkahtelee kuitenkin tasaiseen tahtiin ja innostaa kovasti päästä toden teolla joululahjojen kimppuun. Huomenna lähden pariksi viikoksi kotiin pohjoiseen, sen jälkeen alan ahkeroida. Tai ehkä jo siellä, jos kaikilta tapaamisilta ja riennoilta jää aikaa.

Tänään ahkeroin kuitenkin askartelutarvikkeeni järjestykseen, helpottanee huomattavasti tulevia projekteja. Järjestelin kaiken siististi kotilaatikoihin sekä pahviseen lokerikkoon, hauskaa kun ei enää tarvitse etsiä jokaista tarviketta eri paikasta. Papereille pitäisi vielä hankkia sellainen monitaskukansio johon ne saisi väreittäin järjestykseen. Hyvä minä!

Mitään uutta ei siis ole syntynyt, mutta laittelen tähän muutamia tänä syksynä tekemiäni synttäri- ja nimipäiväkortteja.

Nimipäiväkortti tädilleni

242908.jpg

Näitä tein useampia synttärikorteiksi kavereille...

242909.jpg

...ja jokaiseen koristelin korttiin sopivan kirjekuoren (huomaa jälkimmäisessä sävy sävyyn oleva postimerkki... ;)

242907.jpg 

242910.jpg

Kaverin 3-vuotias poika saa Lordi-kortin, innokas fani kun on! Tämä kortti on tosi simppeli, mutta jotenkin tykkään kovasti sen väreistä ja asettelusta.

242911.jpg